22.04.2010

23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun



Heyy bizim sınıffff.

Orion 23 nisan şenliğinde buluşalım mı?

FACEBOOKTA düzenlediğimiz ETKİNLİK


cagataysengun@hotmail.com

Not:Denizzyildizlari adlı mail adresini kullanmıyoruz.
Bir dizi var o yüzden başka kişilerde benzer mail kullanıyor
bizim alakamız yok o yüzden kullanmıyoruz artık.



Orion Alışveriş Merkezi önümüzdeki Cuma günü, artık geleneksel hale gelmiş olan "Orion Çocuk Şenliği"ne ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük coşkuyla kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yine çocukların çok sevdiği aktiviteler Orion'da olacak. Şişme oyun parkları, sihirbaz gösterileri, yüz boyama ve oyun aktivileriyle dolu dolu geçecek olan şenliğe tüm çocuklar davetli. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu Orion Çocuk Şenliği'nde çocuklara rengarenk balonlar, boyama kitapları ve Türk bayrakları da dağıtılacak.

Her sene olduğu gibi sahne gösterilerinin yapılacağı ve animatörlerin neşeli programlarla çocukları eğlendireceği şenlik aktiviteleri, 23 Nisan Cuma günü saat 13:00'de başlayacak. Şenlik boyunca her yaştan çocuğun çok sevdiği şişme oyun parkları da Orion'da olacak. Ayrıca, çocuklardan büyük ilgi gören yüz boyama aktivitesi yapılacak. Ana okullarından ve ilköğretim okullarından çeşitli grupların sahne gösterilerinin renk katacağı şenlikte, sihirbazlar, hokkabazlar, palyaçolar çocukları çok eğlendirecek. Küçük yarışmaların ve renkli aktivitelerin düzenleneceği Orion'da, şenlik boyunca tüm çocuklara rengarenk balonlar da dağıtılacak. Orion'un arka otoparkında düzenlenecek olan Çocuk Şenliği saat 18:00'e kadar devam edecek.

Trakya'nın her yerinden çocukları ağırlayacak olan Orion'da tüm etkinler ücretsiz ve tüm çocuklar Orion'da istedikleri kadar, doyasıya eğlenebilecekler. Aktivitelere katılmak için önceden bir kayıt veya rezervasyona da gerek yok.

Dev oyun parkı

Özel şenlik programı kapsamında dev oyun parkı da Orion'da çocukları bekliyor olacak. Yaklaşık 200 metrekare alana sahip şişme oyun parkı içerisinde birbirinden farklı oyun grupları bulunuyor. Aynı anda 40 çocuğun birden eğlenebileceği bu parkın yanı sıra ayrıca, top havuzu ve tropikal kaydırak da Orion şenlik alanında bulunacak. Herşeyin çocuklar için hazırlandığı alanda, gölgede dinlenmek isteyenler için de şişme çadır kurulacak.

Hiç yorum yok: